Video: Etienne over de man die zijn leven heeft gered

 

In deze video vertelt Etienne over de man die zijn leven heeft gered na het ongeluk waarbij hij zijn been verloor.

‘Van het ongeluk zelf en wat er precies daarna gebeurd is, daar weet ik helemaal niets van. Ik was in slaap gevallen en ben dus van de slaap eigenlijk overgegaan in de bewusteloosheid.

Ik weet wel dat er een man gestopt is met de auto die is naar me toe komen lopen, heeft gezien dat mijn been er af gerukt was en die heeft met zijn broeksriem, wat er nog overbleef van het been toegesnoerd. Zodanig ik niet compleet doodgebloed ben.

Dus ik heb wel mijn leven te danken aan die man. Anders was het onmogelijk om levend het ziekenhuis te bereiken, want ik lag daar aan de autosnelweg. Dat betekent dus – moet je je voorstellen – dat een ambulance moet afkomen van Sint Niklaas, de autostrade op en weer af. Dat zou zo veel tijd gevergd hebben.

In de praktijk als je been er af gerukt is, dan heb je misschien nog drie of vier minuten te leven. Niet veel meer hè… Dus die man heeft mijn leven gered, letterlijk.’

Bekijk hier de video waarin Etienne vertelt over zijn ongeluk. 

 

Heb jij een vergelijkbare ervaring? Of heb jij wellicht ooit in de schoenen gestaan van deze man en was je getuige bij een ernstig ongeval? Deel je ervaring hieronder in de reacties.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

een + 10 =