Het verhaal van Filip

Filip (37) is een enthousiaste en sportieve man. Filip heeft een vrouw, twee zoontjes en is in afwachting van een derde kindje. Hij leeft een actief leven met zijn gezin, sport graag en geniet van de leuke dingen van het leven.

 

Amputatie na een ongeval; Filip besloot in 2016 om zijn linkerbeen te laten amputeren. Door een ongelukkig watersportongeval in 2013 verbrijzelde hij zijn been en bleef hij klachten houden. Jarenlang probeerden artsen zijn been te redden, maar stond zijn leven stil. Na zijn amputatie kon hij eindelijk door met zijn leven. In zijn blogs geeft hij een inkijkje in zijn leven en hoopt hij ook van anderen te kunnen leren. 

In deze eerste blog vertelt Filip over zichzelf en de reden van zijn amputatie.

Een baby’tje in huis brengt de nodige nieuwe uitdagingen met zich mee. Het is soms zoeken naar manieren om haar te verzorgen en te verplaatsen.

Leon is zijn vrouw erg dankbaar voor de extra dingen die ze doet voor hun drukke gezin. Zeker nu met de komst van hun derde kindje.

Na vele bezoeken in onderbroek bij  je prothesemaker komt het spannende moment: hoe zit je nieuwe koker? Onze blogger Filip kreeg onlangs een nieuwe koker en vertelt over de weg ernaartoe.