Erwin te Boekhorst (50) verloor in 2017 door een motorongeluk zijn beide knieën en onderbenen. Een lang, intensief revalidatietraject volgt, volgens de principes van stepped care. 

De revalidatiearts bekijkt samen met Erwin wat de meest effectieve behandeling voor hem is. Dat betekent ook dat Erwin in korte tijd verschillende prothesen ‘uitprobeert’ en door zijn actieve leven veel van zijn prothesen eist. Lees meer over de ervaringen van Erwin!

Erwin te Boekhorst (50) verloor in 2017 door een motorongeluk zijn beide knieën en onderbenen. Een lang, intensief revalidatietraject volgt, volgens de principes van stepped care: de revalidatiearts bekijkt samen met Erwin wat de meest effectieve behandeling voor hem is. Dat betekent ook dat Erwin in korte tijd verschillende prothesen ‘uitprobeert’.

Op z’n elfde begon Erwin te Boekhorst (50) met tafeltennis. Hij schopt het tot de eerste klasse. Ook na de amputatie van zijn beide knieën en onderbenen, is hij niet bij de tafel weg te slaan. Hij wordt tweede op het NK paratafeltennis, spart met de Nederlandse selectie voor de Paralympics én speelt mee met de competitie in Duitsland.