Patrick Molenaar (57) woont in het zuiden van Portugal. Ongeveer drie jaar geleden, tijdens een weekendje weg, kreeg hij een zwaar motorongeluk en verloor hij zijn linkerbeen. 

Sinds zijn amputatie heeft hij een microprocessorgestuurde protheseknie. Op Leven Met Amputatie deelt Patrick de komende tijd zijn ervaringen. Lees meer over Patrick!

Patrick Molenaar (56) is altijd positief. Ook de coronacrisis, die hij in Portugal beleeft, benadert hij op die manier. Dat hij lekker kan blijven werken, regelmatig een tripje naar de supermarkt maakt en fit en in beweging blijft, draagt daar natuurlijk aan bij. 

Patrick is enorm te spreken over de app. “Door mijn microprocessorgestuurde knieprothese kan ik eigenlijk alles doen wat ik voorheen, toen ik beide benen nog had, ook kon. Ik loop, kan traplopen en sport zonder problemen. De Cockpit app is een verlengde daarvan, het maakt het allemaal nog nét wat makkelijker.