Lancering van ons vernieuwde platform Movao – Move as one!

Achter de schermen zijn we al een aantal maanden druk bezig om de Leven met Amputatie community te vernieuwen. Dat doen we om ervoor te zorgen dat mensen met een amputatie gemakkelijker in contact met elkaar kunnen komen en zij waardevolle connecties op kunnen bouwen. Zowel lokaal als wereldwijd. Samen kom je verder dan alleen!

 

Wereldwijd contact

In de afgelopen maanden organiseerden we drie workshopsessies met vrienden van Leven met Amputatie. Samen met hen hebben we een nieuw platform ontwikkeld voor mensen met een amputatie en hun naasten. Daardoor kun je wereldwijd eenvoudig in contact komen met mensen in dezelfde situatie om ervaringen uit te wisselen en elkaar verder te helpen. Een amputatie is een ingrijpende gebeurtenis; het accepteren kost tijd en dankzij Movao staat niemand er alleen voor. ‘Together, we move as one’. Zodat iedereen ook ná een amputatie het maximale uit het leven kan halen.

 

Ga het gesprek aan!

Eén van de belangrijkste onderdelen van dit vernieuwde platform is de mogelijkheid om interactie aan te gaan met andere leden. Misschien loop je al een tijd rond met een prangende vraag en weet je niet wie je om antwoord kan vragen. Stel ‘m gemakkelijk via de live feed aan andere leden. Daarnaast biedt de website ook praktische en inhoudelijke informatie over amputaties en prothesen in relatie tot thema’s als bewegen en gezondheid of vervoer en reizen. Ook onderwerpen als fantoompijn, diabetes en zorg komen uitgebreid aan bod. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ervaringen en verhalen rondom leven met een amputatie.

 

Stel je vraag in de live feed

Heb je een prangende vraag die je al langere tijd aan anderen wilt stellen? Stel hem in de live feed van het vernieuwde platform. Wie weet hebben anderen al ervaring opgedaan en kunnen zij jou verder helpen. Of deel jouw handige tips & tricks met anderen en maak het leven nog gemakkelijker (en leuker!).

 

Sportgroep met Heinrich Popow

Actief en fit blijven? Sluit aan bij de sportgroep onder leiding van Paralympisch atleet Heinrich Popow. Hij geef je speciale oefeningen voor mensen die een amputatie zijn ondergaan. Van beginner tot gevorderde: er is voor ieder wat wils!

 

Powered by Ottobock

Movao is net als Leven met Amputatie een communityplatform van Ottobock. Al sinds 1919 zorgt Ottobock ervoor dat mensen hun bewegingsvrijheid behouden of herwinnen. Het al bestaande, succesvolle Nederlandse platform Leven met Amputatie wordt geïntegreerd in Movao. Het platform wordt nu eerst in Nederland opgestart en wordt later dit jaar wereldwijd uitgebreid.

 

Meld je vandaag nog aan op het Movao Platform en de eerste 100 mensen die zijn aangemeld maken kans op één van de drie gave goodiebags!

 

 

Geef een antwoord

twee × twee =