Het verhaal van Leon

Leon (35) is een enthousiaste en sportieve man. Leon heeft een vriendin en een dochter van vier jaar. Hij leeft een actief leven met een veeleisende baan, sport intensief en geniet volop van het leven.

 

Amputatie na een plotseling sepsis; Leon verloor hierdoor beide benen. In zijn blogs wil Leon zijn ervaring met jullie delen. Van zijn revalidatie tot het leren accepteren van zijn handicap, waar hij nog dagelijks mee te maken heeft.

In deze eerste blog stelt Leon zich voor en vertelt hij over de reden van zijn amputatie.

Toen hij net geamputeerd was dacht Leon dat hij nooit meer mooie reizen zou maken. Nu deelt hij uit ervaring zijn tips en tricks over reizen met protheses.

Leon, did you f*#^$ up your knee playing football or something?Het is 2018 als ik deze vraag krijg van Craig, die op dat moment al anderhalfjaar op ons kantoor werkt, maar geen idee heeft van zijn amputatie. In deze blog vertelt Leon meer over hoe hij omgaat met zijn amputatie op zijn werk en de onzekerheid die het met zich meebrengt.

Zelf de regie pakken in je behandeling, hoe doe je dat? Blogger Leon weet als geen ander hoe lastig het is, maar moedigt toch iedereen aan om actief mee te denken over zijn of haar eigen proces en voortgang. Leon deelt zijn tips.