Video: Martine krijgt gangreen aan haar voet

Na haar ongeluk wordt Martines been niet onmiddellijk geamputeerd. Haar arts wil eerst haar gebroken dijbeen laten genezen en zo haar bovenbeen sparen. Maar dan krijgt ze gangreen aan haar voet…  

 

 

Martine vertelt: ‘Ik was op den duur eigenlijk blij dat ze de beslissing namen dat het been geamputeerd zou worden, maar ik had nog liever dat ze dat dan onmiddellijk zouden doen dan het uit te stellen. Maar ze moesten het uitstellen, omdat de dijbeenbreuk niet voldoende genezen was.’

 

Ze vervolgt: ‘Vervelend genoeg heb ik er ook nog gangreen bijgekregen, in de voet. Toen was de amputatie eigenlijk onvermijdelijk- zo snel mogelijk. Gelukkig was mijn dijbeen toen voldoende hersteld en hebben ze dus toch mijn dijbeen kunnen redden.’

 

De periode in het ziekenhuis vergde een hoop van Martines geduld. Hoe zou jij hiermee omgaan?

 

[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

Geef een reactie

veertien + tien =