Video: Martine moest een jaar wachten op haar amputatie

 

In haar vorige video vertelde ervaringsdeskundige Martine over haar ongeluk. Vervolgens duurde het een jaar voordat haar been geamputeerd werd. Hoe heeft ze dat jaar beleefd?  

Martine vertelt: ‘Ik heb dat jaar in de kliniek heel goed kunnen gebruiken om aan de amputatie te wennen. In het begin werden er huidtransplantaties en dergelijke gedaan, om het onderbeen toch nog een beetje te bedekken zodat ik minder pijn had. Na een maand of drie à vier zeiden ze dat mijn been niet meer te redden viel en ik heb dus heel wat tijd gehad… Op den duur wilde ik zelfs dat ze morgen de amputatie zouden doen, want ik was het eigenlijk wel beu: in de kliniek zijn en niks kunnen.’

 

Bekijk de vorige video van Martine, waarin ze vertelt over haar ongeval.

 

Wat is jouw verhaal? Deel hem in de reacties hieronder.

[Totaal: 2   Gemiddelde:  3/5]

Geef een reactie

12 − 9 =