Ontvang het boek De kracht van de aanpassing

Van De Hoogstraat Orthopedietechniek ontvingen wij vier exemplaren van het boek De kracht van de aanpassing. Met tien levensverhalen over de kracht van drijfveren, verlangens en dromen. Misschien dat deze verhalen je kunnen helpen of inspireren. De vier exemplaren in ons bezit geven we graag aan mensen die er steun uit halen. 

 

Ontvang een van de vier exemplaren

Laat een korte reactie achter onderaan dit bericht en de eerste vier reacties ontvangen van ons een exemplaar van De kracht van de aanpassing.

 

 

Over de kracht van aanpassing

“Het zijn niet de sterksten die zich staande kunnen houden, maar juist diegenen die zich het best aan kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Dat is de kracht die nodig is. De kracht van de aanpassing.” 

 

 

 

 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

16 gedachten over “Ontvang het boek De kracht van de aanpassing

 1. Beste,
  In 2014 verloor ik op 24 jarige leeftijd beide benen, transfemuraal.
  Ik loop nu op 2 Geniums, afgewisseld met rolstoelgebruik.
  Als er nog een boek beschikbaar zou zijn, had ik graag zo’n boek ontvangen.

  Met dank,
  Vens Hannelore

 2. Goede morgen red. Leven met amputatie
  Ik zou heel graag dit boek willen lezen, dit omdat ik 2 maanden geleden een knie-ex hebt ondergaan, zou er heel veel uit kunnen halen, verslind nu alles wat met amputatie te maken heeft.
  Met vriendelijke groetjes
  Leontien Zuiderwijk

 3. 17 maanden verder en na aanmeten 2e koker 7 maanden terug niet meer blaarvrij kunnen lopen. Nu een reconstructie van mijn stomp gehad, een nieuwe prothesemaker en er staat mij weer een intensief revalidatietraject te wachten. Eindelijk weer een voorzichtig lichtpuntje aan het einde van een hele lange donkere tunnel. Ik lees graag hoe mijn mederevalidanten hier mee hebben gedeald.

 4. Het blijft boeiend om te lezen en te leren hoe anderen met beperkingen omgaan op welk terrein dan ook.
  Als prothese en orthese gebruiker ben ik gefascineerd hoe anderen leven met een beperking. Voor mijn presentaties op scholen, slachtofferhulp of reclassering probeer ik geïnspireerd te blijven. Hiervoor zou ik dit boek graag willen gebruiken!

 5. Graag zou ik het boek lezen
  Sinds kort 2e revalidatie centrum, daar passing prothese niet lukte na bijna 1jaar
  Heb goede moed, er wird nu in ieder geval meegedacht en goed geluisterd
  Nog een lange weg te gaan

 6. Graag zou ik het boek lezen, sinds kort 2e revalidatie centrum, daar passing prothese niet lukte, heb nu goede moed dat het na bijna 1jaar wel gaat lukken
  Er word in ieder geval geluisterd en mee gedacht, nog een lange weg te gaan

  1. Dag Patrcia,

   Goed nieuws: jij ontvangt van ons een exemplaar van De kracht van de aanpassing? We hebben je adres, boek komt eraan!

   Groetjes Nadja

Geef een reactie

3 × vier =