TeamNL Paralympische Talentdag op 20 oktober 2019

Ben jij sportief en heb je ambities als sporter? Meld je dan aan voor de NOC*NSF Paralympische Talentdag!

Paralympisch talent

Sinds 2009 hebben meer dan vijfhonderd sporters met een beperking deelgenomen aan de NOC*NSF Paralympische Talentdag. Maar liefst zestien van deze sporters hebben deelgenomen aan de Paralympische Spelen in Rio waarvan er vijf een medaille hebben behaald, een prachtig resultaat! En nu is NOC*NSF op zoek naar nieuw talent!

Op zondag 20 oktober 2019 vindt op Papendal de elfde TeamNL Paralympische Talentdag plaats. Tijdens deze dag beoordelen talent- en bondscoaches van verschillende sporten de potentie van de deelnemers. De meest kansrijke sporters krijgen de mogelijkheid om direct in de nationale selectie opgenomen te worden. Als een langere weg nodig is, zorgen NOC*NSF en de sportbonden voor een goede trainingssituatie.

 

Atletiek, iets voor jou?

NOC*NSF is op zoek naar deelnemers tussen de 12 en 35 jaar met een lichamelijke en/visuele beperking, die sportief zijn en ambities in de sport hebben. De beperking kan verschillen van het missen van drie vingers tot het hebben van een dwarslaesie. Voor meer informatie kun je eens kijken op www.paralympisch.nl/talentdag/profielparalympisch – hier vind je ook de link naar de Paralympische Sportwijzer, waarin de sporten en de classificeerbare handicaps worden benoemd.

 

Waar aanmelden?

Ben je of ken je een nieuw Paralympisch talent, meld je dan aan via www.paralympisch.nl/talentdag/meldjeaan. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne Ouwerkerk of Pascal Schepers via paralympischtalent@nocnsf.nl

 

[Totaal: 1   Gemiddelde:  4/5]

Geef een reactie

1 × een =