Video: Etienne over zijn uitgestelde amputatie

 

‘Ik voelde de kracht verdwijnen uit mijn lichaam,’ vertelt Etienne over de periode na zijn ongeluk. Hij moest wachten op zijn amputatie, en dat kostte hem ontzettend veel kracht en energie.

Etienne vertelt: ‘Er was niet veel informatie beschikbaar in verband met alles wat er moest gebeuren. Ik heb er stapje voor stapje mee geleefd. Dat betekent: de eerste week was het een week wachten op de amputatie. Dat betekende: de eerste zorg is dat ik dat nog moest overleven ook. Maar dat is niet zo simpel… ‘

Etienne vervolgt: ‘Toen moest iedere dag de wond – die open was – verzorgd worden. Dat was dus telkens de operatiezaal in, verdoven, verzorgen… Dus dat was niet zo eenvoudig. Ik voelde de kracht verdwijnen uit mijn lichaam.’

 

Een zware periode, zowel lichamelijk als geestelijk. Heb jij een soortgelijke ervaring? Wat of wie heeft jou daar doorheen getrokken?

 

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Geef een reactie

14 + 20 =