Video: Martine over het vinden van liefde

Martine en haar man Gilbert leerden elkaar pas kennen na Martines ongeluk. Vond Martine het moeilijk om een relatie aan te gaan terwijl ze pas kortgeleden haar been was verloren?

 

 

Martine vertelt: ‘Ik had al een paar relaties die afgeketst waren daardoor. Ik was daardoor heel erg terughoudend.’ Tegen haar man Gilbert: ‘Je zult je dat nog wel goed herinneren hè, die enorme terughoudendheid? Zo van: ik ga niet verder dan iemand leren kennen en ik wil daar eigenlijk geen serieuze relatie van maken, want ik wil niet opnieuw die teleurstelling voelen. En die heb ik niet gekregen.’

Gilbert reageert: ‘Maar het was niet simpel haar te overtuigen dat het met de beste bedoelingen was. Dat heeft lang geduurd.’ Martine: ‘Ik gaf me niet gewonnen, maar hij ook niet.’ Gilbert lacht: ‘Absoluut’.

 

Heb jij een prothese? Of jouw partner? Wat voor effect heeft dat (gehad)  op jullie relatie?  

 

[Totaal: 2   Gemiddelde:  3/5]

Geef een reactie

twintig − 8 =