Video: Samen op vakantie met een prothese

 

Martine verloor haar linkerbeen op jonge leeftijd. Dat heeft haar en haar man Gilbert echter niet tegengehouden om regelmatig op vakantie te gaan; met z’n tweetjes en later met de kinderen. Hoe zagen die vakanties eruit?    

 

Gilbert vertelt: ‘In de periode voor we kinderen hadden gingen we een maand op verlof in Ierland met de tent. Dus kamperen en we gingen oude kastelen bezoeken en we gingen ook de trapjes naar boven. Maar dan op Martine haar tempo. Dat was dus ook mijn tempo, dat was een automatisme eigenlijk.’

 

Hij vervolgt: ‘We zijn bijvoorbeeld nooit gaan fietsen omdat Martine niet fietst. We hebben nooit fietstochten gedaan en de fietstochten met de kinderen, dat was ik dan alleen. Maar verder… we gingen naar festivals… We deden eigenlijk wat iedere twintigjarige deed.’

 

Heb jij een prothese en ga je op vakantie? Hoe zien jouw vakanties eruit?

 

Een gedachte over “Video: Samen op vakantie met een prothese

  1. Ik wil graag even reageren op het fietsen ik heb van af me 17de een beenprothese en ben nu 64 vroeger fietste ik op een vouwfiets dat gaat goed 20 jaar toen heb ik van de gemeente een driewieler gehad omdat ik niet meer op een gewone fiets durf te fietsen we hebben nu een camper waar we veel mee weg zijn en de driewiel fiets is dan moeilijk mee te nemen daar om heb ik nu een gewone belance fiets van raam en daar hebben we zelf zijwiellen aan laten zetten gaan we weg zijwiellen er af op de camper en er op uit ik heb nu eigenlijk een vierwiel fiets en het is super om te kunnen fietsen en niet om te vallen dat was me verhaal over de fiets hoop dat iemand er iets aan heeft. Groetjes joke

Geef een antwoord

vijf × 2 =