Uniek Sporten lanceert sporthulpmiddelen platform

Lopen op een sportblade kan je leven behoorlijk veranderen. Meer beweging betekent vaak meer onafhankelijkheid, een lager risico op gezondheidsproblemen en een hogere mate van inclusie in de maatschappij.

Wie gebruik wilde maken van een sportblade stond altijd een grote uitdaging te wachten. Onbekendheid speelde hierin een grote rol. En hoewel dit probleem al jaren een bekend probleem was, veranderde er in de praktijk nauwelijks iets. Hoogste tijd voor verandering dus.

Uniek Sporten kreeg de verantwoordelijkheid om de drempel voor sporthulpmiddelen te verlagen. Dat gebeurt met het nieuwe platform Uniek Sporten Hulpmiddelen: de plek waar kennis van sporthulpmiddelen, begeleiding van aanvraagtrajecten en de aanvullende financiering op één plek samenkomen.

Wanneer de WMO, Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet Langdurige Zorg (Wlz) of UWV niet in staat zijn je financieel een oplossing te bieden staat Uniek Sporten Hulpmiddelen met (aanvullende) financiering klaar. Neem daarom zeker eens een kijkje op dit platform. En laat ons weten of jij nu ook een sporthulpmiddel gaat aanvragen.

 

 

Geef een antwoord

1 × 2 =